3

Hol tartunk – a fiolák összetétele, a tüske következménye - prion-amiloidózis – teendők kitettség esetén

3

Ebben a videóban és anyagban nagyon röviden összefoglalom:

I. Mit lehet tudni a tüskefehérjéről;

II. Mit injektálnak a génterápiások testébe (Pfizer, Moderna, Astra-Zeneca, Szputnyik, Novavax és Janssen);

III. Az injekció beadatása mit okoz azoknak a testében, akik beadatták azt;

IV. Mi a következménye annak, hogy egyre több olyan ember van, akiben ez a dolog dolgozik;

V. Én magam mivel védekezek ez ellen – mivel erősen kitett vagyok amiatt, mert a férjem háromszor oltott.

Nem vagyok orvos, ezek nem orvosi tanácsok, hanem személyes megfigyelések, a saját véleményemet tükrözik.

I. Mit lehet tudni a tüskefehérjéről:

Egy mesterségesen előállított kórokozó prion tulajdonságokkal rendelkező, toxikus fehérjéje, amely fertőző és az embereket megbetegíti.

Manfred Eigen ebben az interjúban szinte prófétikus dolgokat mondott. Eigen biofizikus és kémikus volt, 1967-ben megkapta a kémiai Nobel-díjat a rendkívül gyors kémiai reakciók terén elért eredményeiért.

„Az emberek sokszor a nukleinsavval érvelnek, mert nem tudják elképzelni, hogy RNS nélkül akármi is képes lenne autokatalitikus1 módon sokszorozódni, ez azonban egyszerűen nem igaz.  Újonnan elvégzett kutatások szerint vannak olyan fehérjék, amelyek autokatalitikusan sokszorozzák meg önmagukat. A nukleinsavhoz képest ezek a fehérjék mások, mivel önmagukban hordozzák az autokatalízist. Akár lehetne is készíteni egy olyan specifikus fehérjét, amely önmagával kötésbe kerül és így kedvez a saját termelésének.

A lényeg az, hogy a prionfehérje egy formában az emberben is benne van. Ez a szekvencia... vagyis ez a gén az embernek a saját génje. Viszont a fertőző fehérje felépítése, szerkezete különbözik a nem fertőző gazdaszervezet által létrehozott formától. Tehát ez azt jelenti, hogy más. Nos, a gazdaszervezeti változatnak rengeteg alfa hélixe van, egyfajta spirális struktúra, míg a fertőző forma, a prionnak nevezett fehérje sokkal több béta struktúrával rendelkezik, ezek egymás mellé hajló szálak, és ezért másképp viselkedik a sejtben. A probléma az, hogy valami olyasmi okozza a fertőzést, ami alapvetően, az eredeti szerkezetében azonos a saját gazdaszervezeti fehérjéddel, szekvenciáiban, de ez a fehérje áthajtogatódik a fertőző formává. Az is megtörténik, hogy a fehérje innentől megszabja a másik fehérje formáját, átmennek a fehérjék az egyik alakzatból a másikba, és úgy tűnik, ez kiváltható.

A prionoknál egyetlen alegység nem képes autokatalízisre. Legalábbis, ha úgy hoznánk létre az autokatalitikus mechanizmust, hogy csak egy alegységet használunk, annak eredményekképpen vagy mindannyian megbetegednénk, vagy egyikünk sem lenne beteg. Hogy értem azt, hogy megbetegedés?

Ha kórosan hajtogatódott fehérje okozza a fertőzést, a lényeg abban van, hogy mi a gyorsabb. Annak a lebomlása, ami fertőzi a szervezetet, vagy a másik, normál, nem hibás fehérje autokatalitikus keletkezése? Vagy az egyik gyorsabb, vagy a másik gyorsabb. Tehát, még ha valakit valami erősen megfertőz, ha a metabolikus bomlás gyorsabb, akkor nem árt neked, míg a másik esetben, ha a hibás fehérje autokatalitikus átalakulása gyorsabb, akkor mindenki megbetegszik. És akár ki is lehet ezt számolni, a mennyiséget, mennyi jut be és az autokatalízis sebességét is, hogy mikor betegít meg. Például a Creutzfeldt-Jakob-kórban ez a helyzet, anélkül, hogy fertőző ágens kerülne a szervezetbe.”

Mi köze ennek a tüskefehérjéhez?

2022 januárjában jelent meg a tüskefehérje eddigi legrészletesebb elemzése, amelyik megállapította, hogy egy szakasza az rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal, amivel a prionok. És ezt a prion régiót is beépítették a génterápiós injekciókba.

Tehát ezt injektálják az emberek testébe, és még a következő dolgot:

II. Mit injektálnak a génterápiások testébe (Pfizer, Moderna, Astra-Zeneca, Szputnyik, Novavax és Janssen);

A) Mit tartalmaznak a fiolák?

Két, egymástól függetlenül történt, hitelesített laborban elvégzett elemzést mutatok be röviden.

Nagase doktor Kanadában él, intenzív osztályos és sürgősségi orvos, emellett sejtbiológia és élettan is a szakterülete. Kirúgták az állásából, mivel a kovidos betege terápiájában alkalmazta az ivermektint.

Sikerült egy Pfizer és egy Moderna fiola tartalmát kielemeznie elektronmikroszkóppal és ezt találta. A hidrogént az elektronmikroszkóp nem észleli.

1. fiola: Moderna.

Szén, oxigén, kálcium, szódium, magnézium, aluminium, szilikon, kén, klór, az egyes alakzatoknak kicsit eltér a formája. Kristály, nanoszféra-gömb és nanofiber formát vesznek föl.

Ami lényeges, nincsen benne sem foszfor, sem nitrogén. Ami minden biológiai anyagban benne kell legyen. Azaz nincs benne mRNS, DNS, semmi élő.

2. fiola: Pfizer

Szén, oxigén, sódium, klór, szilikon, tulium, Tehát ezek a polimofrok szénből és oxigénből állnak túlnyomórészt. Ezek is kristály, nanoszféra és nanofiber formát vesznek fől.

Ebből arra a következtetésre jut, hogy ez bizony grafén.

Dr. Kevin W. McCairn Japánban élő neurodegeneratív, ezen belül prion- és amiloidózis betegségekkel foglalkozó orvosbiológus kutató.

Ő is elemzett két fiolát, nem csak elektronmikroszkóppal, hanem Ramen spektroszkóppal is.

Ugyanazt találta bennük, mint Nagase, azzal az eltéréssel, hogy ő a tulium ritkaföldfém helyett titániumot talált. Megjegyzem, a ritkaföldfémek UV fényben világítanak, ami azt jelenti, hogy annak a testében, aki megkapta ezeket, láthatóak megfelelő körülmények esetén.

Ő is megállapította, hogy nincs bennük biológiai anyag, mRNS vagy DNS.

Viszont szerinte a szilicium miatt az, amit az emberek grafénnak néznek nem grafén, hanem ez az egész a lipidnanorészecske, amibe az mRNS lenne burkolva, ha lenne benne.

Ellenőriztem az állítását. A lipid nanorészecskében is van minden esetben foszfor és nitrogén, tehát rákérdeztem tőle, mire alapozza, hogy ezek a lipid részei, hiszen nincsen benne foszfor és nitrogén, Azt válaszolta, igazam van, a jövő héten visszamegy a laborba és több fiolát is megvizsgál.

Egyébként nagyon ki van akadva azokon a hatásvadász anyagokon, amik terjednek, megnéztem körülbelül 5 órányi anyagot az oldalán – és igen, egyetértek vele, nincsenek benne hidrák, nincsenek benne pengék amik szétvágják az erek falait meg ilyen ostobaságok.

B) Mit szednek ki az emberekből?

Ezeken a képeken olyan kötegeket láthattok, amiket halott emberek ereiből szedtek ki. Sajnos szövetmintánk nincsen. Látható, hogy sem színben, sem struktúrában nem egyformák. Ennek oka Karikó Katalin munkásságában kereshető, mindemellett ez a Mindenható gondoskodása is. A lényeg az, hogy a beadott genetikai anyagnak amint elkészültek a tüskefehérjék, meg kellene semmisítenie magát, azonban a Karikó Katalin által feltalált módszer miatt kicseréltek néhány szakaszt a genetikai szálban. Ennek következtében egyrészt a genetikai anyag, az mRNS/DNS nem semmisíti meg magát, hanem szakmányban gyártódik a fehérje, egy terminátor kód. A másik pedig az, hogy emiatt a csere miatt nem mindig tüskefehérje képződik, hanem mindenféle ismeretlen fehérje. De mind prion.

Viszont emiatt nem tud kialakulni az, amire a kis grafén nanorészek szolgálnának, a fehérjének és az előbb látott kis szerkezeteknek egy grafén-fehérje mátrix-szá kellett volna összeállnia – erre vannak tanulmányok, hogy ilyen mátrixokat már készítettek. De nem a szép megtervezett tüske alakul ki, hanem egy káosz lett, amit itt láthattok is.

III. Az injekció beadatása mit okoz azoknak a testében, akik beadatták azt;

Mint tudjuk, de megismétlem, az injekció beadását követően a sejtek elkezdik termelni ezt az emberi testtől idegen tüskefehérjét, benne a prion rédióval, azaz az emberi sejtek gyakorlatilag priont termelnek. Ráadásul Karikó Katalin munkásságának köszönhetően nem csak tüskefehérjét, hanem mindenféle más, eddig soha nem látott fehérjéket, de mind prion. Ezek a fehérjék képesek kölcsönhatásban lépni az egészséges, az emberi testben lévő prionokkal, és ez kialakítja a prionbetegséget az emberekben.

Ebben a részben látni fogtok jelenetet prionbetegekről – lesz köztük állat is, két majom, akiket McCairn doktor vizsgált, mindketten örökletes prionbetegségben szenvedtek. És mindegyik prion-amiloidózis beteghez kapcsolok egy oltáskárosultat is, akiknek nincs diagnosztizálva a betegségük.

IV. Mi a következménye annak, hogy egyre több olyan ember van, akiben ez a dolog dolgozik;

Tüskeszórásnak, vagy sheddingnek nevezik. Ez azt jelenti, hogy ezek az emberek, akikben dolgoznak a prionok, azokat kilélegzik, benne van a verejtékükben, a vizeletükben, a székletükben, a köpetükben, vérükben, gerincvelői folyadékban, nyirokfolyadékban. És ezek exoszómákban, nanovezikulákban vannak. Azoknak a rakománya – azaz kiszórják, mi belélegezzük.

V. Én magam mivel védekezek ez ellen – mivel erősen kitett vagyok amiatt, mert a férjem háromszor oltott génterápiával

A gfarénnanon kívül sajnos a prion igaz lehet azokra is, akik oltatlanok és longkovidosok és nem pusztult ki belőlük a vírus, mivel maga a tüske Karikó munkássága stb. nélkül is prionjellegű (is).

Mind az oltottaknak, mind a szórásnak kitett embereknek több fronton kell védekeznie.

a) allergén, tehát allergia ellen;

b) gyulladást okoz, tehát gyulladás ellen;

c) toxikus és neurotoxikus, ezért detox;

d) toxikus fehérjéket termel – ezek elpusztítására kell törekedni;

e) immunszupresszáns – ezért immunrendszer erősítése.

Elmondom, én mit szedek – és nekem mit okoz a kitettség, erről egy fotó.

Köszönöm a figyelmeteket, és mindenkinek jó egészséget kívánok.

Irodalomjegyzék:

Grafén-protein mátrix fotó:

https://pubs.rsc.org/en/content/articlelanding/2016/ra/c6ra18814a/unauth

https://www.mdpi.com/2076-2607/10/2/280/htm

Amiloid vérben: Ryan Cole és Steve Krisch beszélgetése, ezen belül a végén amiloid fehérje magyar felirattal: https://www.angelikamihalik.com/452020490

Balzsamozókkal beszélgetés, magyar felirattal:

Angelika’s Newsletter
Holttestekben talált szokatlan vérrögök keltnek riadalmat a temetkezési vállalkozók és balzsamozók között
Watch now (18 min) | Debra Heine cikke. Olyan, hivatalos minősítéssel rendelkező temetkezési vállalkozók és balzsamozók szólalnak fel horrorisztikus történeteket mesélve, akik a beoltottak holttesteiben furcsa, gumiszerű, féregszerű vérrögökkel eltömődött vénákat és artériákat találnak…
Read more

Legalább 4 hónapig termelik a tüskefehérjét – Pfizer: magyar felirattal:

Angelika’s Newsletter
Oltottak exoszómáiban 4 hónappal az oltást követően is találtak Sars-Cov2 tüske mRNS-t
Watch now (20 min) | Magyarra lefordított források Az mRNS "vakcinák" működése A SARS-CoV-2 tüske egyedi inzertjének szuperantigén jellege, amelyhez ferde TCR-repertoár társul a hiperinflammációban szenvedő betegeknél A keringő exoszómáknak jelentős szerepe van a SARS-CoV-2 fertőzésben…
Read more

cikk hozzá tudományos publikáció: https://www.angelikamihalik.com/450962071

Tudományos publikációk a tüskefehérje amiloid jellegére:

Angelika’s Newsletter
A tüskefehérje egy amiloid, ami lerakódik és amiloidózist okoz - oltás utáni bőrproblémák és tovább
Javaslom, hogy mielőtt belevágsz ebbe, olvasd el, mi az az amilodiózis. Katt ide, ha érdekel. Angolul tudóknak ez a videó különösen érdekes lehet, igyekszem feliratozni, de nem ígérek semmit, egyelőre angolul van meg. Ha esetleg törlik, kommenteljetek ide, letöltöttem, akkor adok másik linket…
Read more

Nem csupán tüske képződik, hanem egyéb, torz fehérjék is:

Tudományos publikáció:

Angelika’s Newsletter
A Pfizer/BioNTech és a Moderna mRNS-vakcinák részletes elemzése és kritikus értékelése
Ez a cikk a https://www.ncbi.nlm.nih.gov/labs/pmc/articles/PMC8310186/ fordítása. Szerző: Xuhua Xia Hatem A. Elshabrawy, tudományos szerkesztő Összefoglaló: A Pfizer/BioNTech és a Moderna mRNS-vakcinák tervezésekor számos, különböző típusú optimalizálást végeztek. Ezt azért tették, mert vakcinában lévő mRNS megfelelő optimalizálása csökkentheti az egyes inj…
Read more

Amiloidózis tüskefehérje:

https://www.medicalnewstoday.com/articles/318725#IAPP-in-type-2-diabetes

,https://portlandpress.com/bioscirep/article/41/8/BSR20210611/229418/SARS-CoV-2-spike-protein-S1-induces-fibrin-ogen

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4286994/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/3346691/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8374125/

https://pubs.rsna.org/doi/full/10.1148/radiol.2020203132

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/dth.14951

https://insightsimaging.springeropen.com/articles/10.1186/s13244-021-01144-w

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1002/jev2.12112

https://www.ahajournals.org/doi/10.1161/ATVBAHA.118.311576

https://drjessesantiano.com/the-sars-cov-2-spike-protein-can-form-amyloids-seen-in-lung-blood-and-nervous-system-disorders/

https://ashpublications.org/blood/article/115/15/2985/26865/Fibrinogen-amyloidosis-the-clot-thickens

https://liu.se/en/news-item/mojlig-mekanism-bakom-gatfulla-symtom-vid-covid-19-upptackt

https://www.medicalnewstoday.com/articles/misfolded-spike-protein-could-explain-complicated-covid-19-symptoms#SARS-CoV-2-and-fibrils

Boncolások:

https://ccforum.biomedcentral.com/articles/10.1186/s13054-020-03218-5

Amiloidózis, amely nem specifikus tüneteket mutat és minden vizsgálati eredmény „normális tartományban” van:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7132166/

Amiloidózis Alzheimer – mint az erek betegsége:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2895773/

https://www.ahajournals.org/doi/10.1161/01.str.0000014421.15948.67

Amiloidózis a szívben

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/15964086/

https://www.hindawi.com/journals/cric/2022/9371818/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8518134/#

https://www.cureus.com/articles/73268-from-muscles-to-wires-report-of-two-cases-and-literature-review-on-covid-19-vaccination-and-cardiac-conduction-disturbance

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1002/emp2.12723

A tüskefehérje interakcióba lép az amiloid fehérjékkel:

https://sitn.hms.harvard.edu/flash/2010/issue65/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7988450/

Membrán kölcsönhatások és toxicitás hibásan hajtogatódott fehérje oligomerek által

https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fcell.2021.642623/full

Kergemarha-kórhoz hasonlóan terjedő cukorbetegség?

https://www.science.org/content/article/could-diabetes-spread-mad-cow-disease

Tüskefehérje kölcsönhatások amiliodogén fehérjékkel

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33789211/

Hasonlóságok Covid19 elleni „vakcináció” és HIV fertőzés közt

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19288202/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28212619/

Torz fehérjék (amiloidok) hosszú kovidban

https://medicalxpress.com/news/2022-05-discovery-mechanism-mysterious-covid-symptoms.html

„Oltás” utáni nyilvános szekvenálási adatokról tanulmány
https://www.nature.com/articles/s41586-021-03791-x

Átírásról tanulmány

https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2021.12.18.473309v1

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/geo/query/acc.cgi?acc=GSE200274

Tüskefehérje-szórás exoszómákban
https://phmpt.org/wp-content/uploads/2022/03/125742_S1_M4_4223_185350.pdf

https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2022.04.28.22274443v1

https://cdn.pfizer.com/pfizercom/2020-11/C4591001_Clinical_Protocol_Nov2020.pdf - 067-68. oldal

Gyorsított öregedés

https://www.francesoir.fr/opinions-tribunes/le-sars-cov2-accelererait-lage-biologique

https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fgene.2017.00126/full

Mitokondriumok

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5321122/

Ivermectin roncsolja a mitokondriumokat és emiatt rákellenes

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7505114/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30515909/

https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fphar.2021.717529/full

Tetraciklinnel használva a mitokondriumok diszfunkciója nem következik be

https://shareok.org/handle/11244/330994

Mitokondriális funkció helyreállítása

https://academic.oup.com/hmg/article/30/7/536/6153421?guestAccessKey=1102c71a-dd26-4dac-aaa5-6745eab701ca&login=false

Amiloidózis diagnosztikája

Gyomor-bél biopszia, deréktáji zsírpárna, csontvelő, érintett szerv biopszia kongóvörös festéssel: http://medicine2.aok.pte.hu/Hamori/117.pdf

Endomiokardiális biopszia, kongóvörös festéssel: http://cardiologia.hungarica.eu/wp-content/uploads/2021/03/PozsonyiZoltan-Szivamyloidosis-1.pdf

Fehérje Elektroforézis és Immunofixaciós Elektroforézis: https://labtestsonline.hu/tests/feherje-elfo

Biopszia kongóvörös festéssel:

https://www.karger.com/Article/FullText/508022

https://diagnosticpathology.biomedcentral.com/articles/10.1186/s13000-019-0822-4

https://www.intechopen.com/chapters/80105

Különbség prionok és amiloidok közt:

http://www.differencebetween.net/science/health/difference-between-amyloid-and-prion/

Prion domének a tüskefehérjében:

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/35208734/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34100279/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7988450/

Készítmények fibrinképződés ellen

Kínai tanulmány preprint: https://www.researchsquare.com/article/rs-1528733/v1: Ebben leírt antibiotikum: minocycline

Heparin https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33789211/

Niacinamid: B3 vitamin

Ivermectin + tetraciklin https://shareok.org/handle/11244/330994

Artemissia: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S221323171730099X

Melatonin: https://patents.google.com/patent/WO1999048489A2/en 50-1500 mg

N-acetyl L-cysteine: https://patents.google.com/patent/US8309081B2/en

Kurkuma

Glutation

Lambrokináz 20 mg 4-6 trabletta/nap https://www.researchgate.net/publication/351132468_INCLUSION_OF_FIBRINOLYTICS_IN_THE_THERAPEUTIC_PLAN_FOR_COVID-19

Aspirin 100 – Lambrokinázzal együtt! https://www.researchgate.net/publication/351132468_INCLUSION_OF_FIBRINOLYTICS_IN_THE_THERAPEUTIC_PLAN_FOR_COVID-19

Böjt: 3-5 nap – a szervezet kénytelen „megenni” elhasználni a fehérjéket, és ezzel pusztítja őket.

Részleges böjtölés

Alvás

Testmozgás https://www.pnas.org/doi/10.1073/pnas.0609202104

https://drjessesantiano.com/author/dr-jesse-santiano/

https://www.pnas.org/doi/10.1073/pnas.0609202104

https://www.cancer.net/cancer-types/amyloidosis/diagnosis

https://www.karger.com/Article/FullText/506617

https://www.webmd.com/cancer/lymphoma/amyloidosis-symptoms-causes-treatments

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33789211/

https://drjessesantiano.com/the-sars-cov-2-spike-protein-can-form-amyloids-seen-in-lung-blood-and-nervous-system-disorders/

https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.12.03.21267155v1?s=03

Amiloidok bontása:

Angelika’s Newsletter
A tüskefehérje hatása a mitokondriumokra; HBO2 terápia hatása az amiloidfibrinekre és egy jó hír: a rendszeres testmozgás mérsékelheti és akár megakadályozhatja az amiloidózis kialakulását
Parsifaler (1, 2) és Spartacus írása és több tanulmány felhasználásával. Összefoglalás: A SARS-CoV2 víruson kívül egyetlen más vírusnak sincs ilyen erős hatása a mitokondriumokra. A tüskefehérje nagyon erős affinitással rendelkezik a mitokondriális mátrixhoz. Ez az, ahonnan képes gátolni a Complex IV…
Read more

Pfizer saját anyaga: kép Jessica Rosetól: - FORRÁS:

Unacceptable Jessica
Evidence of connection between Severe Adverse Events and mRNA degradation
There’s a new paper in town that is more akin to a thesis. It is entitled: “Immune imprinting, breadth of variant recognition and germinal center response in human SARS-CoV-2 infection and vaccination Cell”. It’s a high-level piece of work and has caught the eye of every serious scientist that I know including Robert Malone, Stephanie Seneff, Kevin Mcke…
Read more

Tüskeszórás:

Angelika’s Newsletter
Tüskeszórás exoszómákban? Robert Malone, Pfizer dokuk és egy kis alapozás
Watch now (19 min) | Pfizer dokumentációk: Magyarra lefordított források Az mRNS "vakcinák" működése A SARS-CoV-2 tüske egyedi inzertjének szuperantigén jellege, amelyhez ferde TCR-repertoár társul a hiperinflammációban szenvedő betegeknél A keringő exoszómáknak jelentős szerepe van a SARS-CoV-2 fertőzésben…
Read more

https://www.mccairndojo.com/research/sha1-edaf1c60bce445ce342ceb26dba99c317490a125/Flier_For_Lab_Funding_1_1.pdf

https://www.wetalkyoulisten.com/play/188

https://drjessesantiano.com/could-self-assembling-dna-explain-the-crystal-like-structures-in-blood-clots-after-covid-shots/

Unacceptable Jessica
ON placebos: either way, it's evidence of negligent harm
Welcome back! My brilliant friend (let’s call her Lizard Brain because I love lizards and her name is Liz) sent me an article today that you can read here. It got her thinking got me thinking as well. I have never been comfortable with the use of the word “placebo” …
Read more
Resisting the Intellectual Illiteratti
Did Pfizer Roofie the Placebo Babies?
Note: This is a work in progress, the primary objective in writing this was to put the data in a nice, organized series of screenshots, hopefully someone has time to do a deeper dive into these anomalies. I’m still too busy with the case reports…
Read more

https://www.cell.com/cell/fulltext/S0092-8674(22)00076-9?_returnURL=https%3A%2F%2Flinkinghub.elsevier.com%2Fretrieve%2Fpii%2FS0092867422000769%3Fshowall%3Dtrue

https://www.canada.ca/content/dam/phac-aspc/documents/services/diseases/2019-novel-coronavirus-infection/awareness-resources/components-covid-19-vaccines/components-covid-19-vaccines-eng.pdf

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0378517321003914#f0015

https://www.researchgate.net/figure/Lumbrokinase-mechanism-of-action-LK-dissolves-the-fibrin-itself-or-increases-native-t-PA_fig3_259701465

Angelika’s Newsletter
Mitől függ az, hogy a tüskefehérje, egy újszerű „Prioloid” indukálta amiliodózis/prionbetegség milyen gyorsan fejlődik ki?
Walter M Chesnut és Julian Conradson írásai felhasználásával Összefoglaló: A prion fehérjék olyan kórosan hajtogatódott fehérjék, amelyek autokatalízis révén képesek megsokszorozódni, és arra is, hogy megszabják és „előírják” más fehérjék szerkezetét…
Read more
Angelika’s Newsletter
Önmagát stabilan összeszervező szerves és szervetlen anyagok mátrixa - erős bizonyítékok arra utalnak, hogy az emberek testébe a hozzájárulásuk és tudomásuk nélkül milliárdnyi nanorobotot injektáltak?
Watch now (26 sec) | Három egyértelmű, számomra vitathatatalan és cáfolhatatlan bizonyítékokat tartalmazó videót láttam és fordítottam le, amelyek alapján a címben leírt tényállítást nem igazán cáfolható: a génterápiás kovid oltásokkal (Moderna, Pfizer, Astra-Zeneca, Janssen, Novavax és Szputnyik) nagyon nagy valószínűséggel önmagukat összeszervező nanorobotokoat injektálta…
Read more
Angelika’s Newsletter
2. Önmagát összeszervező szerves és szervetlen anyagok mátrixa - Mo*derna és Pf(zer fiolák tartalmának elemzése - az emberek testébe a hozzájárulásuk nélkül milliárdnyi nanorobotot injektáltak?
Watch now (46 min) | Ez a harmadik videó az előző hírlevelemben megosztottak mellett a címben szereplő tényállítás bizonyításához, ha az előzőket nem láttad, ezen a linken találhatóak az információk. Ahogy már írtam, egészen eddig nem hittem el azt, hogy valóban nanorobotok és grafén lenne a kovid ellen embermilliárdokba beadott injekciókban, holott az ezekre vonatkozó gyanú…
Read more
Angelika’s Newsletter
Ragályos oltóanyagok - Szórás? - Hát mi bajunk lehetne ettől?
Watch now (12 min) | Immár két évtizede zajlanak NIH (Fauci által vezetett hivatal) finanszírozással olyan kutatások, melyek önmagukat terjesztő „oltóanyagok” előállítását célozzák. Ezek elvileg vagy úgy működnek, hogy egy kórokozó DNS-ét becsomagolják egy fertőző másik vírusba, vagy pedig genetikailag úgy módosítják magát a vírust, hogy csökkentik annak pusztító jellegét. …
Read more

Fibrinogén amiloidózisban a rögök megkeményednek: https://ashpublications.org/blood/article/115/15/2985/26865/Fibrinogen-amyloidosis-the-clot-thickens

Robert Malone a pszeudouridine-ről:

Angelika’s Newsletter
Tüskeszórás exoszómákban? Robert Malone, Pfizer dokuk és egy kis alapozás
Watch now (19 min) | Pfizer dokumentációk: Magyarra lefordított források Az mRNS "vakcinák" működése A SARS-CoV-2 tüske egyedi inzertjének szuperantigén jellege, amelyhez ferde TCR-repertoár társul a hiperinflammációban szenvedő betegeknél A keringő exoszómáknak jelentős szerepe van a SARS-CoV-2 fertőzésben…
Read more

és

Angelika’s Newsletter
Dr. Malone az mRNS oltásokról, arról, hogy mit adott hozzá Karikó Katalin a technológiához és miért lényeges ez a "fejlesztés" - a "pszeudouridine"
Watch now (15 min) | Erről a témáról már volt szó ebben a substack bejegyzésben, szerintem érdemes elolvasni, és van még egy cikk ehhez kapcsolódóan, az friss, ma jelent meg: Kicsoda Robert Malone? Robert Malone amerikai orvos és biokémikus, korai munkássága során az mRNS-technológiára, a gyógyszeriparra és a gyógyszerek újrafelhasználásának kutatására összpontosított…
Read more

A tüskefehérje egy amiloid:

Angelika’s Newsletter
A tüskefehérje és az amiloidózis - Parsifaler tétele igazolást nyert - tanulmány
Watch now (7 min) | Összefoglaló: A tüskefehérje egy szuperantigén amiloidfehérje, ami - sok más mellett - amiloidózist is okoz. Az amiloidózis rendellenes fehérjéknek a különböző szövetekben történő felhalmozódását jelenti, két nagy csoportja van: szisztémás (több szervet érintő) és helyi (lokális…
Read more

és itt a tanulmány: https://link.springer.com/protocol/10.1007/978-1-62703-354-1_6

Prion: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7263503/

3 Comments
Authors
Angelika Mihalik