2019. júliusában már létezett az új, 2019. évben megjelent koronavírus elleni vakcina

Hogyanan lehet egy még nem létező kórokozó elleni vakcinát elkészíteni

4

Igor Chudov hírlevele fordítása.

Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy az új koronavírus elleni vakcina kifejlesztésével kapcsolatos munka jóval megelőzte az "új koronavírus" megjelenését. Vajon honnan tudhattak arról, hogy milyen kórokozó fog megjelenni 2019-ben?

Ezenkívül azt is bemutatják, hogy mielőtt a vírus hivatalosan ismertté vált volna, az ellene kifejlesztett vakcina-jelöltet átadták annak a személynek, aki a HIV-szekvenciák koronavírusokhoz való hozzáadásával kísérletezett (Ralph Baric).

@MrSmith2Washgtn tweetje volt az, ami felkeltette fel az érdeklődésemet.

Egy érdekes promóciós B-roll videóra hivatkozott, amelyet az NIH 2020. január 30-án tett közzé, amelyben azt utatjákbe, ahogyan a tudósok fáradhatatlanul dolgoznak az új koronavírus elleni oltóanyag kifejlesztésén.

A videón kb. az 1:00 percnél az látható, hogy egy nő fiolákat vesz ki a fagyasztóból, majd egy doboz fiolát visszatesz, és ezeken a "KC 2019 Novel Coronavirus Vaccine" felirat szerepel.

A legfurcsább része ennek a videónak az alábbi képernyőfotó, ahol a "2019 Novel Coronavirus vakcina 2019" dobozán a dátum 2019. 7/23/2019.

Hát ez meg hogy? Hogyan lehet a "2019 Novel Coronavirus Vaccine" dátuma 7/23/2019, amikor az "új típusú koronavírust", a SARS-COoV"-t csak 2019 decemberében "fedezték fel"?

Nézzünk csak utána ennek.

A dobozon van egy "Ruckwardt" feliratú címke, ami elég ritka névnek hangzik, ezért rákerestem a neten. Megtaláltam, a felirat Tracy Ruckwardtra, az NIH tudósára utal.

Tracynek utánanézve azt látom, hogy több érdekes cikk szerzője, amitnek majd utánanézünk, például ennek.

A pirossal aláhúzottak fordítása: A kórokozó 2019. decemberben jelent meg. Vakcina hiányában

Ahogy nézegettem az első  képernyőfotót a "KC 2019 Novel Coronavirus Vaccine" (KC 2019 Új koronavírus vakcina), kapcsoltam, hogy a "KC" a dobozon Tracy társszerzőjét jelzi ebben a tanulmányban, "Kizzmekia Corbett" a neve:


Ez a hölgy a videóban szereplő tudós. Figyelj, Kizzmekia nem az, aki a hűtőt nyitogatja, meg csukogatja, ahogy eredetileg gondoltam, hanem az iroda hátsó részében látható akkor, amikor a "DNS" feliratú fiolát rázzák.

Ugye, milyen szép ez az egész? Mindannyian szeretjük a tudományt, megtapsoljuk a tudósokat, és azt akarjuk, hogy minél több hasznos kutatást végezzenek. Minden rendben, ugye?

Igen, de MIÉRT szerepel a dobozon a 2019. 7/23-i dátum? Hogyan tudtak létrehozni egy "új koronavírus vakcinát" az "új koronavírus" hivatalos megjelenése előtt? A polcon lévő többi dobozt évek alatt felhalmozódodott jég borítja, míg Kizzmekia fiolásdoboza egyértelműen fagymentes, és valószínűleg a videó készítésének ideje körül készült.

Az egyetlen dátum, ami szerepel rajta: 7/23/2019. Furcsa.

A polcon lévő többi doboz Corbett és Ruckwardt tanulmányához kapcsolódik, például a "HKU1 Neutralization Assay", "OA MERS" stb. feliratú dobozok.

Ezután a videón szereplő személy "WUCOV S-2P Fd PN1 1/2 OA 01/24/2020" feliratú agarmintával dolgozott. (Egyébként az OA Abiona Olubukola, egy másik társszerző neve).

Ez eszembe juttatott valamit. Az előző képen láttunk egy hasonlóan felcímkézett "KC COV S-2P Proteins" feliratú dobozt (felső sor 2. doboz fent)

A fagyasztóban lévő dobozon nagyon sok a jég, úgy tűnik, hogy már egy jó ideje tárolják. Ezeknek van köze egymáshoz?

Következzen néhány pikáns részlet a tanulmányból.

A pirossal aláhúzottak fordítása: “vakcinára van szükség a globális koronavírusos fertőző betegség (COVID-19) okozta közegészségügyi válság megfékezéséhez.” “a SARS-CoV-2 szekvenciák nyilvánosságra hozatala a prefúziós stabilizált SARS-CoV-2 tüskés trimert (mRNS-1273) expresszáló mRNS-vakcina azonnali, gyors előállítását tette lehetővé. Itt azt mutatjuk be, hogy az mRNS-1273 “ AZONNAL ?? 2019. JÚNIUSÁBAN KÉSZ VOLT! A tüskefehérje és a HIV gp 160 -tudtak a HIV-ről!

A 2020-as Covid19 világjárvány az az X kórokozó által okozott járvány, amit már régen előrejeleztek.

Az mRNS Coronavírus elleni vakcina-jelölt 2019. december 16-án került át a NIAID-tól az UNC-nél dolgozó Ralph Barichoz:

Úgy tűnik, mintha ezek a tudósok már a SARS-CoV2 felfedezése előtt fáradhatatlanul dolgoztak volna, de mintha túl sokat tudtak volna a kórokozóról már azelőtt, mielőtt sz egyáltalán felfedezésre került volna.

Itt láthatjuk a Moderna vakcinajelöltjét, amelyet az NIAID-től az UNC-s Ralph Baricnak 2019. dec. 12-én átadtak:

Ugyanakkor figyelembe kell venni, hogy Ralph Baric az a tudós, aki a HIV genetikai szekvenciáinak a koronavírusokhoz való hozzáadásával kísérletezett, hogy ezzel fokozza azok hatását:

A képen levő szövegek:

“Ralph Baric eltávolította a Ralp glycosylate HIV burkoló QTQN-t a Cov spike-ból - 2018 A kutatás szerint az inzert nélkül a vírus nem okoz betegséget.

A HEK293T sejteket egy Env-defektív, luciferázt expresszáló HIV-1 genomot és egy .. SARS-CoV tüskét hordozó plazmiddal fertőzték.

A QTQTN deléció mérsékli a vírusreplikációt és mérsékli a betegséget in vivo.”

Ez a cikk nem törekszik arra, hogy végleges válaszokat adjon. Kérdéseket tesz fel. Ha mélyebbre ásol, valószínűleg több mindent találsz.

A kutakodáshoz segíthetne ezek a cikkek:

Angelika’s Newsletter
A Moderna szabadalma, Stephane és a furinkötő régió
A Moderna 2016-ban szabadalmat kért egy furinkötő génszekvenciára, amelyet - milyen véletlenek vannak - megtaláltak abban a SARS-COV2 vírusban, mely a 2019. év végén kezdődött koronavírus járványt okozza. Ezzel kapcsolatban kérdezte a Fox televízió a Moderna egyik vezetőjét, az erről szóló riport és az azt követő rövid tájékoztás arról, mi ez a furin és…
Read more
Angelika’s Newsletter
A wuhani Denevérasszony - ki az a Shi Zhengli?
Azt akarják, hogy felejtsük el az elmúlt 24 hónapot, ez az egyik oka, amiért kitört a háború. De nem szabad elfelejtenünk. Nem szabad hagynunk magunkat meghülyíteni. Ha eddig eszednél maradtál, maradj ott. Ez nem jelenti azt, hogy nincs háború, hogy nem valós az a szenvedés, ami azzal jár. De nem engedhetjük, hogy elveszítsük a nagy képet, különben elté…
Read more