A Jeruzsálemi Héber Egyetem Kriminológiai Intézetének docense, Dr. Joshua Guetzkow arról tájékoztatta az FDA-t, hogy túl sok kérdés nincs megválaszolva az engedélyezett Covid19 oltásokkal kapcsolatban

3

Az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA) vakcinák és kapcsolódó biológiai termékek tanácsadó bizottsága legutóbb, 2022. április 6-án azért ült össze, hogy megvitassa a COVID19 emlékeztető oltások használatával kapcsolatos megfontolásokat, valamint a COVID-19 vakcinatörzs kiválasztási folyamatát a jelenlegi és a kialakulóban lévő vírusváltozatok kezelése érdekében.

Dr. Joshua Guetzkow pedig bejelentkezett erre a nyilvános meghallgatásra. Ez egy olyan alkalom, amikor a nagyközönség az FDA-nak elmondhatja az általa összegyűjtött információkat. Az előadása anyagát angolul itt nézhetitek meg.

Már korábban is osztottam meg Dr. Joshua Guetzkow-tól anyagot, annak a témája az injekcióknak a várandósságra és termékenységre gyakorolt hatása.

Angelika’s Newsletter
Halva születések, vetélések és abortuszok a beoltott és a be nem oltott nők körében Izraelben
Josh Guetzkow 2021. február 13-i írása. A haifai Rambam kórház adatai szerint a halva születések, vetélések és abortuszok (SBMA) aránya 6% volt azon nők körében, akik soha nem kaptak COVID-19 vakcinát, ugyanakkor ez az arány 8% azon nők körében, akik legalább egy dózis kovi…
Read more

A találkozóról készült teljles videó itt látható. Az összes nyilvános előadás érdekes, ezek 5:15 körül kezdődnek, Peter Doshi előadását pl. itt osztottam meg.