A Pfizer dokumentációk

Ne zavarj össze a valósággal 1-2

6

Egy amerikai civil szervezet, a Közegészségügyi és Gyógyító Szakemberek az Átláthatóságért pert indított annak érdekében, hogy az amerikai egészségügyi hatóságok (FDA és CDC) hozzák nyilvánosságra a Pfizer Covid19 elleni „vakcinájának” ideiglenes, vészhelyzeti, és végleges engedélyeztetése érdekében a Pfizer által benyújtott dokumentációt. Erre azért volt szükség, mert az FDA először 50, majd 70 évre titkosítani akarta a benyújtott iratokat.

A civil szervezet megnyerte a pert, és az FDA az idei év végéig ütemezetten kötelen kiadni a mintegy 330.000 oldalnyi dokumentumokat, minden hónap első munkanapján egy-egy adagot ezekből.

Az első „csomag” 2022. márciusában, a második pedig április elsején került nyilvánosságra, mindkettő 10.000-10.000 oldal.

Ezekből hallhattok most egy kis „szemezgetést az Epoch Tv jóvoltából.

Néhány idézet – kedvcsinálónak:

„Az egyik tételben azok a mellékhatások vannak, amik a Pfizer lakosságnak történő beadása első három hónapos időszakában jelentkeztek az embereknél. Azaz a 2020. december elseje és 2021. február 28. közti három hónap. Ez volt az az időszak, amikor a vakcina a sürgősségi engedély alapján volt elérhető.”

„Ezek a dokumentumok bontásban bemutatják, és a leggyakoribb reakciók a dokumentum szerint:”

„mellékhatás, ez rengeteg. De mi a százalékos arány, mi a a nevező, amire itt figyelni kell. És itt kezdenek a dolgok egy kicsit furcsává válni. Ha megnézzük a dokumentum a 3. szakasz 1. pont 1. pontját, amit általános áttekintésnek hívnak, idézem: "Körülbelül - és itt kitörölve - adag Pfizer vakcinát szállítottak világszerte a ebben a három hónapos időszakban." Vedd észre, hogy a vakcinák tényleges számát, amit ebben a három hónapban szállítottak, valamiért kitörölték. Vagy a Pfizer, vagy az FDA emberei. Úgy döntöttek, hogy kitörlik ezt az információt.”

„. Ebben a ebben a második kötegben, úgy hiszem, három dolog van, ami amit igazán érdemes kiemelni. Az első az egy szenzációs dolog. Nemcsak hogy a természetes immunitás jól működik Covid19 ellen, de ezzel a Pfizer és az FDA is tisztában voltak, az elejétől fogva.”

„A dokumentumok második adagjából a második fontos információ, hogy a vakccina mellékhatások a fiatalabbaknál gyakoribbak és súlyosabbak. Ami tehát kiderült az az, hogy hogy a kutatók már régóta tudtak erről a jelenségről, azelőtt, hogy a vakcnát engedélyezték volna.”

„Ez a tízezer oldalnyi dokumentum egy kicsit rendezetlen és zilált. Az egyik a tízezer oldalban egy beleegyező nyilatkozat egy gyermeknek a Pfizer klinikai vizsgálatban való részvételéről. És ez a nyomtatvány valójában 2021. december 15-i dátumú. Tehát három hónappal ezelőttről származik.”

„A Pfizer azonban úgy véli, hogy legalábbis jogilag elég nagy volt a kockázat ahhoz, hogy bele kellett írniuk azt, amit hogy fedezzék a hátsójukat. És az a tény, hogy ebbe beleírták azt, amit beleírtak azt mutatja, hogy tényleg nem ismertek a vakcina hosszú távú hatásai...”

A dokumentumokat magad is letöltheted erről és erről a linkről.

Emellett megnézheted egy olyan egészségügyi szakember és egyetemi tanár reakcióját ezekre a dokumentumokra, aki elkötelezetten hirdette azt, hogy az „oltások biztonságosak és hatékonyak.”