Playback speed
×
Share post
Share post at current time
0:00
/
0:00

Felkészültél a következő világjárványra?

A járványok évtizede következik - Ez alkalommal figyelni fognak

Bill Gates:

Annak a munkának a nagy része, amit azért csinálunk, hogy felkészüljünk a második világjárványra - én ezt első világjárványnak nevezem -, ugyanaz, mint amit a bioterrorizmus veszélyének minimalizálása érdekében is meg kell tennünk. Tehát a kettes számú világjárványra felkészülés – én ezt egyesnek nevezem.

Fel kell készülnünk a következőre. Azt mondom, ez alkalommal figyelni fogunk rá.

A WHO-tól egy holland virológus azt állítja, van egy tíz éves terv, amely során megállás nélkül fertőző betegségek fognak terjedni.

Tehát azt mondod, hogy komoly esélye van egy második világjárványnak.

Igen, egy ideje tervezi ezt a WHO, tíz éves terv.

A terv szerint ki fog alakulni egy nagyon jelentős járványügyi válsághelyzet. Ez az első év volt.

Charles herceg azzal fenyegette meg a világot, hogy a tervük, a Nagy Visszaállítás – a Great Reset – elutasítása esetén egyre több járvány fogja elárasztani a világot.

Ha nem tesszük meg az ahhoz szükséges elkerülhetetlen lépéseket, hogy egy jobban fenntartható, zöldebb, és befogadóbb jövőt építsünk, akkor egyre több világjárvány és egyre több katasztrófa következik az egyre gyorsuló globális felmelegedés és éghajlatváltozás miatt.

A végén pedig egyre több világjárvány és újabb és újabb katasztrófák fognak bekövetkezni.

És az első világjárványt is bejelentették. A most következő videó 2018-ban vált elérhetővé.

Előre jelzett egy Kínából elinduló influenzajárványt.

A világméretű influenza járvány szimulációja

1. hónap:

Összhalálozás:

A 2017. és 2018. évek során többszázmillió Covid19 teszt-készlet került világszerte értékesítésre.

Az Integrált Világkereskedelemi Rendszer szerint 2017-ban Covid19 tesztkészletek értékesítése történt.

2017-ben Fauci biztosra vette, hogy a következő 4 évben meglepetésszerűen ki fog törni egy járvány.

„Tapasztalataim alapján egyetlen üzenetet szeretnék ma önökkel megosztani, mégpedig azt, hogy nem kérdéses, hogy a következő kormányzat számára a fertőző betegségek - mind a krónikus fertőző betegségek, mind a már folyamatban lévő betegségek - kezelése komoly kihívást jelent majd, és ezek minden bizonnyal nagy terhet rónak ránk.

De emellett lesz még egy meglepetésszerű járvány is.”

2017-ben Bill és Melinda Gates a következő évekre azt prognosztizálta, hogy bioterrorista támadás fog történni.

Szerintük az emberiségre egy biológiai fegyver okozta betegség jelenti a legnagyobb fenyegetést. Melinda Gates a South by Southwest rendezvényen adott interjújában elmondta, hogy az elkövetkező 10 évben a legnagyobb globális kockázat, amelyet el tud képzelni, "egészen biztosan" egy bioterrorista támadás lesz.

Melinda és Bill Gates is többször figyelmeztetett arra, hogy a világ nincs felkészülve egy esetleges ragályos betegség kitörésére, és a szakértők egyetértenek abban, hogy a kockázat magas.

Ha megnézzük a közelmúltban világszerte kitört járványokat, láthatjuk, hogy mennyire messze vagyunk még a felkészültségtől.

6 hónappal a koronavírus járvány előtt az ausztrál kormány kiadott egy útmutatót a járványra.  

4 hónappal a koronavírus járványt megelőzően Bill Gates, a WHO és a Johns Hopkins School egy koronavírus világjárványra vonatkozó felkészülési próbát szervezett. Úgy néz ki, hogy ez súlyos világjárvány lesz. És olyan problémák merülnek fel, amelyeket csak a nemzetközi üzleti élet és a kormányok együttműködésével lehet megoldani.

2017-ben a Johns Hopkins Center for Health Security egy Jövőbe Mutató Forgatókönyvet publikált, amiben egy koronavírus járványt írt le.

2010-ben a Rockefeller Alapítvány a Jövőre vonatkozó Forgatókönyv című kiadványában szintén leírt egy olyan koronavírus járványt, amely miatt világszerte zsarnoki kormányzatok alakulnak.

5 hónappal a koronavírus járvány előtt a WHO felszólított minden nemzetet, hogy készüljön fel a világjárványra.

5 hónappal a koronavírus járvány előtt a WHO szervezésében a Globális oltási csúcstalálkozó egy szigorú felügyeleti rendszer kialakítását indítványozta annak érdekében, hogy az egész világon folyamatosan megoldott legyen a világ teljes lakossága számára az oltások beadása.

4 hónappal a járvány előtt Fauci és a HHS hivatalnokai arról beszéltek, hogy egy olyan világméretű eseményre van szükség, amely felborítja a rendszert, és így a lakosság készséggel be fogja adatni a kísérleti mRNS vakcinát.

„Miért nem durrantjuk szét a rendszert? …

A beszélgetés vonatkozó részlete egy rövid videóban magyarul is megtekinthető:

Angelika’s Newsletter
Véget vethetnek-e a COVID-nak a szuperoltások és a "morális tabletták "?
Watch now (2 min) | Szerző: Joseph Mercola, megjelent itt, 2022. február 5-én. Rövid összefoglaló: A Big Pharma évek óta szemet vetett az mRNS géntranszfer technológiára. 2019-ben a Milken Intézet egyik panelbeszélgetése kifejezetten arról szólt, hogy miképpen lehetne megvalósítani az átmenetet a hagyományos vakcinafejlesztésről az új mRNS-technológiára…
Read more

Egy évvel a koronavírus járvány előtt egy európai virológus, Marc Van Ranst a világ vezetőit arra képezte tovább, hogy hogyan készítsék fel a lakosságot egy világjárványra. Arról tanít, hogy hogyan keltsenek félelmet a halálesetek számainak meghamisításával, és miként manipulálhatják a lakosságot az oltások beadatására.

És akkor van egy lehetőséged, hogy jól csináld. Az első nap nagyon fontos. Az első napon kezded kommunikációt a médiával, az emberekkel, és ezt jól kell csinálnod. Egy egységes hangra és egy egységes üzenetre van szükséged. Az első napon mindenütt ott kell lenned, hogy magadra irányítsd a média figyelmét. Meg kell velük egyezned, hogy mindent elmondasz nekik, és bármikor hívhatnak, mert felveszed nekik a telefont. Ha ezt megteszed, ezekből a korai napokból tudsz építkezni, és teljesen le tudsz mindent fedni, és akkor nem fogják az alternatív hangokat keresni. Sir Donaldson idézetét használtam, amikor azt mondta, hogy az Egyesült Királyságban a járvány csúcspontján a nyár végén naponta 40 ember fog meghalni. 62 millió ember él az UK-ban, napi 40 haláleset – ezt levetítettem Belgiumra is, itt 7 haláleset naponta a járvány csúcsán. Használtam ezt a médiában. 7 belga hal meg naponta influenzában a járvány csúcsán, ez reálisan hangzik. Ami egyébként minden évben igaz, akkor is, ha nincs járvány. És ez nagyon alulról igaz. Viszont halálos áldozatokról beszélni fontos, mert akkor azt mondják, micsoda, mi van, ezt hogy érted? Az emberek belehalnak az influenzába? És fontos lépés volt ez. Persze pár nappal később a H1N1 első haláleset megtörtént az országban. Addigra kész volt a színpad, és már mindenki erről beszélt.

Azt is ki kell választanod, ki kapja az első oltást. Nő, gyerekek, akármi. Kockázati csoportok, ezek a fontosak. Aztán azt a tényt használtam fel, hogy Belgiumban a legjobb futballklubok szabálytalanul és minden egyeztetés nélkül beolttatták az embereiket, és a futballistáikat prioritást élvező emberekké tették. Így azt gondoltam, hogy ezt fel tudom használni. Mert ha a lakosság tényleg azt hiszi, hogy ez a vakcina annyira keresett, hogy még a focisták is becstelen módon kapják meg az oltást, hát azt mondom, rendben, eljátszhatok ezzel. Ezért nagy felhajtást csináltam emiatt. Ebben az áll, hogy "Van Ranst őrjöng". De bevált.

4 hónappal a koronavírus járvány előtt, 2019-ben Faucinak és a Modernának már készen volt a vakcinája.

Angelika’s Newsletter
2019. júliusában már létezett az új, 2019. évben megjelent koronavírus elleni vakcina
Watch now (5 min) | Igor Chudov hírlevele fordítása. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy az új koronavírus elleni vakcina kifejlesztésével kapcsolatos munka jóval megelőzte az "új koronavírus" megjelenését. Vajon honnan tudhattak arról, hogy milyen kórokozó fog megjelenni 2019-ben…
Read more

2019. DECEMBER 12-én aláírásra került 105 oldalas megállapodás, miszerint Dr. Ralph Baric az Észak-Karolinai Egyetemről megkapja "a NIAID és a Moderna által kifejlesztett és közös tulajdonban lévő mRNS koronavírus vakcina jelölteket".

Mi az a prediktív programozás?

Szórakoztatással készíti fel a közönséget a jövőbeli eseményekre. Ezáltal a közönség képessé válik arra, hogy a közeljövőben bekövetkező eseményeket elfogadja.

Nézzük meg, hogyan lettek az emberek felkészítve a koronavírus járványra.

A 2003-as "Holt zóna" című sorozatban egy koronavírus világjárványt mutattak be.

„Mi ez az egész? Hadd gondolkodjam el, hol kezdjem. Nos, látott valamit. Mit? Egy vírust. Azt hiszem. Valamilyen betegséget.”

A 2020-as járvány minden részlete bemutatásra kerül ebben az epizódban.

„Egy vírust? Milyet? Mint a SARS? Nem tudom. Annyit tudok, hogy nagyon fertőzőképes. És valószínűleg halálos is. Akár most is lehet, hogy mind megfertőződtünk vele.”

Az orr- és garatturkálós tesztek, a lezárások, a karanténok, a kínai eredet, a maszkok.

„Gondoskodnunk kell arról, hogy mindenki, aki bent van, maradjon is bent. Küldök néhány rendőrt. Hívjuk lezárásoknak. Nem, nem zárhatod be az iskolákat. A családod biztonságáért csináljuk. Lehet maszkot kellene hordanunk. Ezzel a kis pálcával lenyúlok a torkodhoz. Aeroszolos terjedésű. Magas lázat és légzőszervi megbetegedést okoz. Akármi is ez, Kínából jött. Mindenki karanténba kell menjen, aki kapcsolatba kerül azzal, aki tüneteket mutat.”

A filmben elhangzik az is, hogy nem gyógyítható.

„Ez a te vírusod. Sajnálom, nincs rá gyógymód.”

Erre kiderült, hogy a klorokin, a maláriaellenes szer gyógyítja.

„Klorokin? Az malária ellen van. Figyelj, ez gátolja az enzimeket.”

Pont úgy, ahogyan 2020-ban történt.

„Jó hogy visszajöttél, te átkozott hülye. Mi történt? Mindenkinek klorokint adtunk. Ez megállította a dögöt.”

Itt egy másik példa a közvélemény felkészítésére.

„Bárcsak ne félnék állandóan, de félek.”

2006-ban vetítették a V mint vérbosszú című filmet.

Egy olyan totalitárius diktatúra felemelkedését mutatja be, amely egy világszerte terjedő vírus segítségével kerül hatalomra, miközben létrehozza a rettegés társadalmát.

A filmben a média a félelem propagandáját nyomatja. A film egyfolytában azt ismételgeti: "Az önök biztonsága érdekében."

Mikor játszódik ez a film? 2020-ban.

Az előzetes szerint a film „Egy kompromisszumoktól mentes jövőkép”.

Az Európai Unió 2012-ben „Megfertőződött” címmel megjelentetett egy képregényt egy Kínában kezdődő világjárványról, aminek következtében egy világméretű egészségügyi zsarnokság épül ki.

A jelenlévő politikai szereplők mindegyike arra ösztönözte az Egyesült Nemzetek Szervezetét, más szervezeteket és a tudományos életet, hogy kezdjék meg az egységes egészségügy és más szektorok integrálását.

Az „egy egészség” megközelítés .

Az „Egy egészség” a WHO.

Világszerte cenzúrázzák az orvosokat és tudósokat és előírják, hogy az emberiség mit tehet.

A WHO elsőszámú finanszírozója Bill Gates, az alapítványán és a Gavi-n keresztül.

Aki vigyorogva beszél a második világjárványról.

„Fel kell készülnünk a következőre. Azt mondom, ez alkalommal figyelni fogunk rá.”

Miért van a WHO-nak egy tíz éves terve a járványok évtizedére?

Honnan tudják előre?

Foglaljuk össze.

Bill és Melinda Gates kuncogva bejelentik a második világjárványt. A WHO-nak meg van egy 10 évig tartó folyamatos járványra vonatkozó terve. Lényegében Bill Gates a WHO tulajdonosa. Charles herceg azt jósolja, addig fogják követni egymást a járványok, amíg a világ nem fogadja el a „Nagy Visszaállítást.” 2017-ben jelentettek be a pandémiát. 2017-2018 során többszázmillió Covid-19 tesztet értékesítettek a világon. 2017-ben Fauci biztos volt abban, hogy a következő négy évben meglepetésszerűen ki fog törni egy járvány. A járvány előtt hónapokkal Faucinak már kész volt a vakcinája. A járvány előtt hónapokkal arról beszélgettek, hogy valami olyan világméretű eseményre van szükség, ami megbolygatja a dolgokat és a világ lakosai készek beoltatni magukat kísérleti oltásokkal. 2017-ben Melinda Gates azt is mondta, hogy egy bioterrorista támadás várható a közeljövőben. Ugyanebben az évben, 2017-ben a Johns Hopkins Egyetem elkészítette a Futurisztikus forgatókönyvet egy koronavírus világjárványra készülve. 4 hónappal a Covid kitörése előtt Bill Gates egy koronavírus világjárványra vonatkozó gyakorlatot tartott. 5 hónappal a járvány kitörése előtt Ausztrália közzétett egy koronavírus világjárvánnyal kapcsolatos útmutatót. 6 hónappal a kovid előtt a Globális vakcina Summit arra készült, hogy beoltsa az egész világot. 5 hónappal a kovid előtt a WHO arra utasította a világ összes kormányzatát, hogy készüljenek fel egy közelgő koronavírus járványra.

Világszerte orvosok és tudósok ezrei azt állítják, hogy ezek a pandémiák előre meg vannak tervezve azért, hogy egyre erősebb kontrollt lehessen gyakorolni az emberek fölött, miközben a népességszámot lecsökkentik.  

„Ha az ember a színfalak mögé néz, akkor azt látja, hogy ez az egészségügyi sztori a Covid-19-cel - megvannak a médiában a tények - ez egy átverés, ez egy kamu. Felmerül a kérdés, kinek áll ez az érdekében és kinek van elég hatalma arra, hogy egy ekkora kamut megcsináljon. Igen,. és persze a célpont te vagy. Ti, emberek és a gazdaság. A gazdaságról szól. Úgy néz ki, hogy ez a Covid19 csak egy fedősztori.”

Az ausztrál kormány azt mondja, hogy a kovid lezárások azok az új világrend részei, miközben példátlan felügyelet és zsarnokság épül ki, egy soha véget nem érő oltakozási kötelezettség bevezetésével.

Azt vizsgáljuk, hogy az Új Világrendben hogyan néz ki a kapcsolatok nyomon követése, ha éttermekben, szórakozóhelyeken meg hasonló helyeken van egy pozitív eset…”

Ma van az első teljes napja az Új Világrendnek. Kültéren legfeljebb ketten találkozhatnak, sportra a lakás 10 km-es körzetén belül van lehetőség, nem lehet az üzletekben nézelődni, egy ember mehet egyszerre a családból megvenni a legszükségesebb dolgokat, és a temetéseken legfeljebb tíz ember vehet részt.”

„Arra számíthat, hogy időről időre lesz átvitel. Ez már csak így van. Most már el kell fogadnunk, hogy ez az új világrend.”

„Az Új Világrend. Az új világrend, a hadseregünk a rendőrséggel együttműködve segít az új karantén törvények betartatásában. És az Új Világrend, amely éjféltől lép hatályba, új korlátozásokat vezet be a különböző vállalkozásokra.”

„Meg kell szoknunk azt, hogy állandóan be leszünk oltva a kovid ellen.”

Őszinte leszek önökkel. A belátható jövőben nem fogunk visszatérni a régi, normális világba. Megismétlem, ameddig előre látunk, nem fogunk visszatérni a régi normálisba.”

Nem fog megtörténni. A vakcina önmagában nem fogja megszüntetni a világjárványt.  A folyamatos megfigyelést fenn kell tartani. Az embereket továbbra is tesztelni kell, szükség lesz az izolációra  és arra, hogy figyeljenek rájuk. A kontaktokat továbbra is nyomon kell követni és karanténba kell őket helyezni.”

„Az emberek azt hiszik, csak visszatérünk a régi jó korszakba, és minden rendben lesz és újra normális lesz, ahogyan régen volt. Ez, hát mondjuk így, képzelgés.”

„És ez így van rendjén. Elfogadjuk, hogy ez az új világrend.”

Világszerte tudósok és orvosok állnak ki a zsarnokság ellen. Az igazságot, a reményt és a szabadságot védelmezik.

„Üdvözlök mindenkit. Dr. Simone Gold, sürgősségi orvos vagyok, az Amerikai frontvonalban dolgozó Orvosok Szövetsége alapítója. Emellett a Stanford Egyetem Jogi karán végeztem és ügyvéd vagyok. Most érkeztünk a kollegáimmal a fehérkabátosok második találkozójáról. És szeretnénk önökkel beszélni, ahogy már korábban, július 27-én is tettük. Akkor elmondtuk az igazságot, reménykedtünk és optimisták voltunk. Most még több igazságot mondunk, több okot a reményre és arra, hogy nem kell félelemben élnünk. Továbbra is sok a dezinformáció és a nyílt cenzúra a csúcstalálkozónk óta a cenzúra sajnálatos módon egyre rosszabb lett. Emiatt létrehoztunk egy honlapot, ahol az igazságot nem cenzúrázzák.”

Nyolcvanhétezer olyan ápolóval állunk kapcsolatban, akik nem akarják a vakcinát. Nem kell pánikba esni. Az orvosi gyakorlatban sincs ok a pánikra. A pánikot a hamis pozitív pcr tesztek keltik. Ezeknek a pozitív teszteknek a 89-94 %-a fals pozitív. Nem a Covid19-et tesztelik és a többi álnegatív. Tehát a klinikákat kell megnéznünk, ott kell kezdenünk a keresést. Az orvosoknak abba kell hagyniuk a tesztelést, ez nagyon fontos. Térjünk vissza klinikákhoz és a tényekhez.”

A Mi Szabad Világunk Címtárában több mint 600 szervezet található, amelyek leleplezik a plandémiát és a szabadságért küzdenek.

Világszerte milliók harcolnak az emberiségért.

„Professzor Dolores Cahill vagyok. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy én mondhatom el önöknek, hogy megalakítottuk a Világ Szabadságáért Szövetséget. Ez egy olyan szervezet, amely a világon az egyes földrészeken és különböző kontinenseken lévő csoportokat összekapcsolja egymással.”

„20 országban vagyunk jelen, COMUSAV.com a neve az oldalunknak. Több, mint 4000 orvos használja az oldalt, 22 országból.”

„Az ügyvédek csoportja igen nagy létszámú. Külön emberi jogi biztosunk is van, és nemzetközi joggal foglalkozó szakemberek különböző egyetemekről. Nagyszerű szakemberek, jó lenne, ha még több orvos és ügyvéd csatlakozna. Minden orvost és ügyvédet szeretettel várunk.”

Még alig kezdődött el és robbanásszerűen növekszik. Az emberiség szembeszáll a nemzetközi bűnözéssel. Van remény. Közösen jobbá tudjuk tenni a világunkat.

Források:

Monopoly magyar felirattal: https://www.bitchute.com/video/umwfWZik1ysw/?fbclid=IwAR25ADTuS89YBpXlP941U0Tyjv8_Pf0SFPAA13EEMRTNHJZfuxv3OO1zV7w

Covid-19 tesztkészletek vásárlása 2019 előtt: https://web.archive.org/web/20200905210427if_/https://wits.worldbank.org/trade/comtrade/en/country/ALL/year/2017/tradeflow/Imports/partner/WLD/nomen/h5/product/300215

https://time.graphics/event/4805019

Fauci a 3. perctől: első videó a 3. perctől: https://ghss.georgetown.edu/pandemicprep2017/#

https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/

Scenarios for the Future by the Rockefeller Foundation

A Futuristic Scenario by John Hopkins Center

Australian Health Management Plan for Pandemic Influenza

A World At Risk by GPMB (WHO)

EU Comic Book 'Infected'

https://stopworldcontrol.com/downloads/GrandJurySummary1.pdf

Vaccine Death Report

Klaus Schwab és a Great Reset

WHO immunizációs terve 2030

EU-WHO megállapodás ütemterve, tartalma, egyebek.

0 Comments
Angelika’s Newsletter
Angelika’s Newsletter
Authors
Angelika Mihalik