Playback speed
×
Share post
Share post at current time
0:00
/
0:00
3

Kinek a hibája? Malone, Cole, McCullough

Kutatók, orvosok és egy ügyvéd a Covid19-ről, a vakcinákról és a gyermekek oltásáról
3

A mesterséges 3' és 5' nukleozid analóg sapkákkal ellátott hírvivő ribonukleinsav hónapokon keresztül tartó megmaradása a szervezetben a tüskefehérje túlzott és elhúzódó termelését eredményezi. Ez a magyarázata a halmozott toxicitásnak és a dupla, tripla és négyszeres adagok után bekövetkező elhalálozásoknak.

Dr. Ryan Cole patológus Houston-ban, Texas államban a VAxX summit-on 2021. április 9-én. “Ezek nem normális vérrögök, és a tüskefehérje toxikus.”

Dr. Ryan Cole patológus: "Nem kísérletezhetnek a gyermekeinken. "

Elmondtam @adamsosnicknek, hogy miért kellene aggódnia. Most már érti. Arra a következtetésre jutott, hogy bizonyára valami fontosat szeretnének eltitkolni. Önkéntelenül is vitatkozott, amikor kényelmetlenül és kellemetlenül érezte magát. Egyesével törtek össze a tömeghez igazodó elképzelései. Ezt látni lehet a testbeszédén.

Dr. Bret Weinstein, Steve Kirsch és az MRNA vakcina technológia egyik kifejlesztője, Dr. Robert Malone beszélgetnek a FOIA által közzétett, a Pfizerre vonatkozó japán dokumentumokról, amelyek azt mutatják, hogy az mRNA-lipid nanorészecskék az egész testben terjednek és különböző szervekben koncentrálódnak, beleértve a

Dr. Scott Jensen Minneapoliszban mesél azokról az orvosokról, akik nem mernek gyógyítani, félnek hangot adni aggodalmaiknak, illetve kiállni a betegeik mellett. Az orvostársadalom tehetetlen, erő és bátorság nélkül; Jensen egy "ilyen időkre való" ember, aki fellép a betegekért és az orvosi szabadságért.

Todd Callender ügyvéd arról beszél, hogy miért nem veszik észre az emberek azt, ami körülöttük és velük a Covid19 és a vakcinák kapcsán történik.

3 Comments
Angelika’s Newsletter
Angelika’s Newsletter
Authors
Angelika Mihalik