Van fogalmuk arról a politikusoknak, mit csinálnak?

A WHO hatásköre kiterjesztéséről - egységes világkormány - és a politikusok döntéshozatali módszereiről

16

A lenti linken lévő videó a világra kiterjedő WHO diktatúráról szól, amiről 2022. május 22-28 közt lesz szavazás a WHO közgyűlésén. Ha láttátok, akkor görgessetek tovább, de ha jobban szeretitek nézni, hallani a dolgokat, akkor a fenti videót nézzétek meg, mert ez csak annak a szöveges leirata.

Angelika’s Newsletter
6 hónapunk van a WHO diktatúráig
Watch now (3 min) | 2022. május 22-28. lesz a WHO döntéshozó testületének, az Egészségügyi Világközgyűlésnek (WHA) az ülése. Az ülésen tárgyalni fogják a 2005-ben elfogadott Nemzetközi Egészségügyi Rendszabályokkal kapcsolatos amerikai módosító indítványt. A javasolt módosítások tartalmát csak 2022. április 12-én hozták nyilvánosságra…
Read more

Még ügyvéd koromban volt egy ügyfelem, aki csatornát akart építeni egy kis településnek és a kis település is egyetértett ezzel a dologgal. Elmentünk a településre. Beszéltünk a polgármesterrel és a jegyzővel, mindketten nagyon lelkesek voltak és megbeszéltük, hogy az ügyfelem megépíti a víz- és csatornarendszert, és ezután koncesszióba adják ennek a működtetését számára.

A koncesszió azt jelenti, hogy megcsinálja a várakozó beruházást és utána x ideig, annyi évig amibe a felek megállapodnak ő üzemeltetheti a kivitelezett dolgot és övé a szolgáltatásért fizetendő díjbevétel.

Tehát itt esetünkben a víz és csatornadíj ehhez a beruházóhoz vándorol. Abba állapodtunk meg hogy 20 év lesz ez a koncesszió.

Az önkormányzat megkért arra, hogy készítsem el az önkormányzat számára az előterjesztést és a szerződéstervezetet erre vonatkozólag, az önkormányzat testületi üléséhez.

Ezeket elkészítettem, még egy leutaztunk hozzájuk, ott megint megbeszéltük polgármesterrel jegyzővel, hogy erről lesz szó.

Tudtuk, hogy mikor lesz a testületi ülés, csont nélkül 100 %-a testületnek megszavazta a dolgot. Az ülés után este felhívott olyan este 9:00 óra körül a jegyző és a polgármester, ki volt hangosítva a telefonjuk. Nagyon nagyon boldogok voltak és örültek, hogy átment csont nélkül a koncesszió, és végre lesz víz- és csatornarendszer az egész településen.

Ezután megkérdezték: „Kedves ügyvédnő egy dolgot kérdezünk, mondja már meg nekünk, mert ezt itt senki nem tudja. Mondja meg nekünk drága, hogy mi az a koncesszió?

Na csak azt szeretném mondani hogy ne higgyétek, hogy a politikusok olyan okosak.

Nem olvasnak el dolgokat, úgy megszavazzák a WHO egyezményt, mint a huzat. Fogalmuk sincs, hogy miről szavaznak.

Most pedig Robert Malone-tól egy rövid kis videó következik, hogy mit akarnak mindenkinek kötelezően beadni 2023-tól kezdődően az egész világon, hogyha nem történik valami csoda és nem jön vissza Krisztus. Ez egy 2 perc 54 másodperces videó.

Malone:

„Nem dolgoznak a megfertőződés ellen, sőt, az adatok arra utalnak, hogy az oltás növelheti a felnőtteknél a megfertőződés, a kórházi kezelés és a halálozás kockázatát a nem beoltottakhoz képest. Továbbá, egyre világosabbá válnak ezek a mellékhatások, mint például a szívizomgyulladás. A szívizomgyulladás hátterében álló egyik leggyakoribb a látens DNS-vírusok reaktiválódása. Ilyenek, mint az Epstein-Barr vírus, fertőző mononukleózis, övsömör, herpesz, citomegalovírus. Ezek a DNS vírusok, amelyeket a T sejtek működése tart a Pandora szelencéjében. És most már rengeteg tudományos adatunk van arról, hogy ezek a vakcinák, tipikusan az RNS vakcinák károsítják a T-sejt válaszokat. Amikor az emberek azt hallják, hogy ezek a vakcinák AIDS-et okoznak, azt hiszik, hogy akkor HIV vírusfertőzésről van szó. Nem, a vakcinák nem okoznak HIV-vírussal való fertőzöttséget, hanem a szerzett immunhiányos szindróma egy formáját okozzák. Ezt jelenti az AIDS. Szerzett immunhiányos szindróma, AIDS. És ezek a vakcinák az AIDS egy formáját okozzák, és ezt láthatjuk a gyakori herpesz, az Epstein-Barr és más fertőző vírusok megjelenésekor. Ezek azok a dolgok, amelyek gyakran az oltás utáni szindróma okai, hogy az emberek tényleg rosszul érzik magukat hosszú ideig utána. Alacsony energiaszint, ilyesmik. Gyakran az EBV az, ami felbukkan emögött. Ezt hallom az orvosoktól a világ minden tájáról. Tehát egy újabb adagot visznek be valamiből, ami nem nyújt védelmet a fertőzés ellen, valójában valószínűbbé teheti, hogy megfertőződünk, és olyan mellékhatásokkal jár, mint a szívizomgyulladás, a T-sejtek elnyomását okozza, DNS-vírusok újraaktiválásával jár, a rákok megnövekedett kockázatával járhat, nyilvánvalóan véralvadási problémákat okozhat. Tudod, kit érdekelnek a véralvadási problémák? Mindenkit érdekelnie kellene. A véralvadás egyike azoknak a dolgoknak az orvostudományban, amelyek a test minden egyes szervére hatással lehetnek. Tudod mi az, hogy egy vérrög az agyadban? Erre van egy szavunk. Stroke-nak, agyvérzésnek hívjuk. Nem akarsz stroke-ot kapni, oké? Ez egy rossz dolog. Nem akarod, hogy a szíved károsodjon. Nem akarod, hogy egy vérrög képződjön a medencédben, és a tüdődbe kerüljön. Mert ezek rossz dolgok.”