HeLa, HEL és magzati sejtvonalak vakcinákban és ennek következményei

Occam borotvája

Számos oltóanyag előállításához használnak humán sejtvonalakat, már több hírlevelem is foglalkozott ezzel a témával, a videó alatt fel lesznek sorolva a linkek. A sejtvonalak között vannak olyanok, amelyek felnőttekből, és vannak, amelyek abortált magzatból származnak.

A felnőtt sejtvonalak közül korábban foglalkoztam a HeLa sejtekkel ezek Henrietta Lacks méhnyakrákja sejtjei. A képernyőn a hölgy fotóját láthatják, ő egy harmincegy éves, fekete asszony volt. 1980-ban, tehát mintegy harminc évvel a sejtek levétele után megtalálták azt, hogy a méhnyakrákja sejtjei a HPV 18 DNS-t, rendkívül karcinogén, halhatatlan sejtek. Tehát ezeket használják a huszadik század ötvenes éveitől mindenféle vakcina előállításához táptalajként, azért, hogy immortálissá tegyék a sejtvonalakat velük. Mivel nem pusztulnak el.

Most a képernyőn ilyen HeLa osztódó sejteket lehet látni, nincsen felgyorsítva, hanem ezek a sejtek ennyire gyorsan szaporodnak.

Ha fel szeretnél iratkozni Angelika hírlevelére, előfizethetsz, azzal támogatod a munkáját. Az előfizetőknek lehetősége van kommentelni és az emailjeiket is megkapja Angelika. Természetesen ingyenes feliratkozásra is van lehetőség. Előfizetni, feliratkozni a videó alatt lehet.

Most ejtsünk szót két további sejtvonalról, az első szintén egy daganatos felnőttből származik és a bárányhimlő elleni vakcinák előállítása során a kórokozó gyengítésére használják.

A neve: HEL sejtvonal. Ezek a sejtek egy akut mieloid leukémiában, annak eritro-leukémia altípusában szenvedő harmincéves fehér, kaukázusi férfi csontvelőjéből származó daganatsejtek. A bárányhimlő elleni oltásnál tehát ezen a sejtvonalon gyengítik a bárányhimlő oltásban lévő kórokozókat úgy, hogy tíz alkalommal átpasszálják a kórokozókat ezen a sejtvonalon.

Tehát vannak olyan csecsemőkori oltások, ahol a kisbabákba halhatatlan, HPV18 méhnyakrák sejteket, vannak esetek, oltások, amikor pedig akut mieloid leukémia sejteket injektálnak a babákba.

Foglalkozzunk még egy új magzati sejtvonallal, ennek a neve Walvax 2 sejtvonal. Ezt a sejtvonalat egy 2015-ben elabortált három hónapos kisbaba tüdősejtjeiből szedték.

A képernyőn most egy olyan tanulmányból láttok részletet, amely ezt a sejtvonalat elemzi. Elmondják, hogy az adományozó hozzájárult ahhoz, hogy felhasználják a sejtvonalat (nyilván nem a magzat járult ehhez hozzá).

A magas minőségű sejtvonalhoz a követelmények a következők: a magzat kora kettő és négy hónap közötti kell legyen, az abortusznak Water-bag módszerrel kell történnie, ezt később részletezzük, a szülőket nem érhette radioaktív sugárzás és kémiai anyagokkal sem mérgeződhettek meg, mindkét szülőnek jó egészségi állapotúnak kell lennie, nem lehet örökletes vagy genetikai betegségük; szülői, nagyszülői és dédszülői ágon sem lehet transzplantált a vérvonalban és nem lehet fertőző betegségük.

Micsoda szerencse, hogy csak úgy besétál valaki abortuszra ilyen háttérrel!

Mit jelent az, hogy Water-bag módszer? Mivel egy sejtvonal akkor a legjobb minőségű, ha élő emberből szedik ki, ezért nem a szokásos módon történt az abortusz, hanem a magzatot a magzatburokkal együtt szedik ki, és a még élő kisbabából lettek a tüdősejtek kioperálva. Tehát jelenleg ez a legjobb minőségű és legígéretesebb sejtvonal, és ezzel kívánják a kissé elöregedett korábbi magzati sejtvonalakat felváltani.

Miért is foglalkozunk mindezzel?

A videó alatti szöveges részben találsz linkeket, ahol megnézheted, egyetemi tananyagok alapján, hogy miként választják el a táptalajtól a kórokozókat, és megláthatod azt is, hogy ez sosem sikerül tökéletesen. Tehát a táptalaj sejtjei bekerülnek a fiolákba. Ez nem titok, hanem el is ismerik, az oltóanyagok összetevői közt szerepel a felsorolásban a sejtvonal, csak nem biztos, hogy felismered. Például a képernyőn most az MMR oltást látod, ahol a WI-38 névvel megjelölt kislány tüdősejtjeit jelenti az a szöveg, hogy „nyomokban rekombináns humán albumint (rHA).”

Vannak emberek, akiknek nincsenek etikai problémái ezekkel a dolgokkal, mindamellett számukra is aggodalomra kellene okot adjon az, hogy kontrollálatlanul osztódó méhnyakráksejteken, idegen emberi DNS-en, vagy más idegen, nem emberi, hanem állati sejtvonalon tenyésztik a vakcinákban lévő kórokozókat, és a bárányhimlő elleni oltóanyagot tízszer átvitték egy akut mieloid leukémiás sejttenyészeten. Mint már említettük, az oltóanyag előállítása során nem képesek arra, hogy elválasszák a táptalajt a kórokozótól, tehát beleinjektálják az idegen genetikai anyagot – emberit, vagy állatit – abba az emberbe, csecsemőbe, aki az oltást megkapja. Ahhoz tudnám ezt hasonlítani, mint amikor a tojásfehérjét elválasztod a tojássárgájától, ott is mindig van maradék.

Most vagy mindenki a koviddal van elfoglalva, vagy már el is felejtette azt, és továbblépett, vége a sztorinak, megúszta az oltást, éljünk, ne foglalkozzunk ilyen nyomasztó dolgokkal.

Mindamellett vannak, akik továbbra is főleg a koviddal vannak elfoglalva, és számukra az egyik legfrissebb téma az a valóban aggasztó dolog, hogy Kevin MacKernan és csapata úgynevezett plazmidokat talált az oltóanyagok fioláiban, miközben szekvenálta azokat. És ezek a plazmidok antibiotikum rezisztens E-Coli baktériumok plazmidjai, amelyek a bélben elszaporodhatnak, és kiszoríthatják onnan a jó baktériumokat, amelyeknek fontos szerepe van az immunrendszerben, sőt átadhatóak másoknak is. Igen, ez nagyon nagy baj. De még ennél is nagyobb problémánk van.

Lehet az antivaxereket gúnyolni, tudománytagadóknak nevezni és minden egyéb. De egyszerűen ostobaság és elvakultság az, ha valaki nem látja azt be, hogy humanitárius katasztrófához vezet az, ha továbbra is beoltják a kisbabákat és a felnőtteket mindenféle idegen genetikai anyagokkal, DNS-ekkel, ráksejtekkel, toxinokkal, az úgynevezett közjó nevében. Nem is tudom, hogyan lehet azt képzelni, hogy ez nem teszi tönkre a beoltott ember szervezetét, immunrendszerét.

Az egész oltásosdi egy teljes zsákutca, nem léteznek jó oltások, paradigmaváltásra van szükség, az autizmus is csak a jéghegy csúcsa, ott vannak az autoimmun betegségek, a szklerózis multiplextől az atópiás dermatitiszig, a daganatos megbetegedések, az amiloidózisok, a prion betegségek, meddőség, és a kovidról, meg a vektor- és mRNS vakcinákról nem is beszéltünk. Az orvosoknak, kutatóknak nem a daganatos megbetegedések, a krónikus meg Parkinson kór, és Alzheimer kór és hasonlók gyógyítását kellene kutatni, hanem elég egyszerű lenne a dolog megoldása: nem kellene a gyógyszergyárnak és az őket kiszolgáló elvakult kutatóknak okoznia ezeket a betegségeket a mindenféle oltásosdijaikkal, meg génterápiáikkal és egyéb találmányaikkal.

Nem amiatt lett annyiféle új betegség a huszadik században felfedezve, mert annyit fejlődött az orvostudomány meg a diagnosztikai módszerek, hanem azért, mert a huszadik század elejétől jelentek meg a kötelező vakcinák és ezek okozzák azt a sokféle furcsa, korábban nem létezett betegséget. Aki hajlandó kicsit kutatni, igazi kutatás, nem fehérköpenyben petricsészéket rázogatni, hanem történelmet tanulmányozni, forrásokat felkutatni könyvtárakban ülve, elemezni a forrásokat, az belátja ennek az igazságát. Az ilyen ember tudja, hogy az úgynevezett poliot, vagy gyermekbénulást valójában egy rovarölő, a dédété mérgezés okozta, hogy a kanyaró és a bárányhimlő és társaik nem halálos és nem súlyos betegségek.

Az a kérésem, aki megnézte ezt a videót, hogy próbáljon meg gondolkodni és kutakodni. És felejtse el a médiaceleb-orvoskutatókat, legyenek azok bármelyik oldalon. Mert az az orvos, mikrobiológus, kutató, aki három évvel a kovid után még mindig nem látja be azt, hogy az összes oltás egy humanitárius katasztrófát okoz, attól semmi jó nem várható, az legjobb esetben is vak.

Köszönöm a figyelmet, és azt kívánom, ha van kisbabád, vagy kisgyereked, kezdj el harcolni érte, és a jövőért. Valahogy oldd meg, hogy ne bántsák.

Oltásokban lévő sejtvonalak:

https://angelikamihalik.substack.com/p/paradigmavaltas-a-vakcinak-fejleszteseben

https://angelikamihalik.substack.com/p/ideje-megvizsgalni-van-e-osszefugges-9bf

https://angelikamihalik.substack.com/p/a-fiolak-titka-4-ugykodunk

https://angelikamihalik.substack.com/p/emberi-testbe-injektalt-keszitmenyekben

Bárányhimlő elleni oltásban lévő HEL sejtek:

https://europepmc.org/article/pmc/pmc2573284

https://europepmc.org/articles/PMC2573284/figure/f1/

Walvax 2 sejtvonal:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4526020/

https://www.tandfonline.com/doi/epdf/10.1080/21645515.2015.1009811?needAccess=true&role=button

Vírustenyésztés sejtkultúrán:

Plazmidok mRNS oltásokban:

https://www.genome.gov/about-genomics/fact-sheets/COVID-19-mRNA-Vaccine-Production

0 Comments
Authors
Angelika Mihalik